Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bileklik takmak

Rüyada beyaz bileklik takmak

Rüyada beyaz bileklik takmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, karısının çok mutlu olacağına, kasasının daha çok para dolacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz bileklik takmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada beyaz bileklik takmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, sorunların son bulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına bileklik takmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada bileklik takmak geçim derdinin kalmayacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Rüyada elmas bileklik takmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalettir.

Rüyada taşlı bileklik takmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak kalabalıktan uzak olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments