Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bileklik görmek

Rüyada siyah bileklik görmek

Rüyada siyah bileklik görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, günahlarından tövbe etmeye, başarılı bir kariyere sahip olacağına, bunu şeref sayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah bileklik gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah bileklik görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalettir.

Rüyada siyah bileklik takmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işarettir.

Rüyada parlak bileklik görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada bileklik taktığını görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada küpe ve bileklik görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bileklik görmek işinin gücünün rast gideceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments