Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe ve bileklik görmek

Rüyada küpe ve bileklik görmek

Rüyada küpe ve bileklik görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpe ve bileklik gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada küpe ve bileklik görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet eder.

Rüyada birine bileklik takmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik satın almak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada isim yazılı bileklik görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik çalmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı bileklik görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bileklik almak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sorununu kolayca çözeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments