Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bileklik görmek

Rüyada mavi bileklik görmek

Rüyada mavi bileklik görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada mavi bileklik gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bileklik görmek işlerini tek başına yöneteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada mavi bileklik takmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret eder.

Rüyada bileklik görmek başarılarının düşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Rüyada bileklik almak karasızlık yaşayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments