Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah televizyon görmek

Rüyada siyah televizyon görmek

Rüyada siyah televizyon görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah televizyon gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah televizyon görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kısmetlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada birini televizyonda görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada televizyon masası görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık televizyon görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde televizyon görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada televizyon kırdığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada televizyon satın almak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments