Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kanali görmek

Rüyada televizyon kanali görmek

Rüyada televizyon kanali görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kanali gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada televizyon kanali görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada kanalda yılan görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada kanala girmek hem de işinde söz sahibi olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanal görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada su kanalına girmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla kanala düşmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Rüyada kanalın taştığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments