Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini televizyonda izlemek

Rüyada kendini televizyonda izlemek

Rüyada kendini televizyonda izlemek kişinin şansının artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada kendini televizyonda izlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kendini televizyonda izlemek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet eder.

Rüyada televizyon izlemek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada televizyonda film izlemek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon izlediğini görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda maç izlemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek iş hayatının düzeleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon bakmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bozuk televizyon görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments