Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni siyah etek giymek

Rüyada yeni siyah etek giymek

Rüyada yeni siyah etek giymek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ekmeğinin de artacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, malına gelecek zarara inanılır.

Rüyada yeni siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada yeni siyah etek giymek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir etek giymek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni etek giymek kendisini Allah yoluna adayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah etek giymek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah mini etek giymek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek verimliliğinin de artacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah etek ceket giymek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Rüyada siyah kısa etek giymek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments