Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk etek görmek

Rüyada siyah renk etek görmek

Rüyada siyah renk etek görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah renk etek gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada siyah renk etek görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, gözünün yaşını sileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli etek görmek istediği makama geleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada bordo renk etek görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Rüyada beyaz renk etek görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli uzun etek giymek mutlu bir insan olunacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Rüyada turuncu renk etek görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada mavi renkte etek görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada renkli etekler görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments