Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa siyah etek görmek

Rüyada kısa siyah etek görmek

Rüyada kısa siyah etek görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kazancının günbegün artacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kısa siyah etek görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek giymek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Rüyada siyah kısa etek görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kısa etek giymek başını yastığa daha rahat koyacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada kısa etekle namaz kılmak şüpheli bir olay yaşanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa beyaz etek görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kısa yeşil etek giymek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kendi işini kuracağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments