Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve siyah civciv görmek

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, karlı işler yapacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ve siyah civciv gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk civciv görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı civciv görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada sarı civcivler görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çok pişmanlık duyacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada ölü sarı civciv görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı civciv sevmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah civciv görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah civcivler görmek canının kıymetini bileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments