Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah civcivler görmek

Rüyada siyah civcivler görmek

Rüyada siyah civcivler görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah civcivler gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah civcivler görmek işlerinin çok açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah civciv sevmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Rüyada siyah civciv görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Rüyada civciv yumurtası görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada yumurta civciv görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, güzel bir evliliğe rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments