Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada civciv tavuk görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments