Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah civciv görmek

Rüyada siyah civciv görmek

Rüyada siyah civciv görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, korkularından kurtulacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah civciv gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Rüyada siyah civciv sevmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah civciv görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet eder.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Rüyada siyah civcivler görmek elin bollaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek gün yüzü görmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikiz civciv görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv tüyü görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments