Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah civciv sevmek

Rüyada siyah civciv sevmek

Rüyada siyah civciv sevmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kendisini çok yıpratacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah civciv sevmek gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada siyah civciv sevmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah civcivler görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek düzeninin sarsılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalettir.

Rüyada siyah civciv görmek düzenin kurulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, saygınlığının da artacağına delalettir.

Rüyada civciv sevdiğini görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret eder.

Rüyada civciv sevmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments