Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada saç taramak

Rüyada aynada saç taramak

Rüyada aynada saç taramak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kazancının artacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada saç taramak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada ayna karşısında saç taramak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada saçını taramak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak emellere ulaşılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, tatsızlık olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada aynada saç taramak kendisini iyi hissetmeyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek saçı taramak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, rızkın çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada uzun saçı taramak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments