Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynanın karşısında saç taramak

Rüyada aynanın karşısında saç taramak

Rüyada aynanın karşısında saç taramak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, iç açıcı sözlere, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada ayna karşısında saç taramak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok zor günler geçirileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada saç taramak aile hayatının kötüye gideceğine, helal rızık yiyeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada aynada saçını taramak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada kendi saçlarını taramak galibiyet kazanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments