Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna karşısında saç taramak

Rüyada ayna karşısında saç taramak

Rüyada ayna karşısında saç taramak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalettir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada saç taramak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada saçını taramak rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalettir.

Rüyada banyoda saç taramak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin saçını taramak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments