Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçı taramak

Rüyada uzun saçı taramak

Rüyada uzun saçı taramak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, şansın döneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, verilen kararların geri çekileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçı taramak gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada uzun saçı taramak bol kazanç getireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç taramak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saç taradığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının saç taramak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçımı taramak o işten ekmek yiyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün saçını taramak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı taramak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments