Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin saçını taramak

Rüyada sevdiğinin saçını taramak

Rüyada sevdiğinin saçını taramak zor zamanlar geçireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çözümlere kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak işinde verimsiz olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, adının her yerde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin saçını taramak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yeni bir sayfa açacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını taramak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işarettir.

Rüyada saçını taradığını görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin saçını taramak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Rüyada başkasını saçını taramak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin saçını taramak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments