Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah başörtüsü takmak

Rüyada siyah başörtüsü takmak

Rüyada siyah başörtüsü takmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, güzel bir hayat geçireceğine, makam ve rızık sağlayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah başörtüsü takmak onun her zaman başında olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına inanılır.

Rüyada pembe başörtüsü takmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada başına başörtüsü takmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Rüyada başörtüsü takmak beklenen mirasın alınacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments