Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, gözyaşının dineceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, aile saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yönetici olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak düzenin kurulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına başörtüsü takmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak huzurlu ve sakin bir yaşama, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına yorulur.

Rüyada mavi başörtüsü takmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, rahatsızlık vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments