Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı başörtüsü takmak

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, karın artacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, işinde de hep başarılı olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak saygınlığını yitireceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, karısının çok mutlu olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak geride bırakacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına başörtüsü takmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada mor başörtüsü takmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada pembe başörtüsü takmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments