Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına başörtüsü takmak

Rüyada başına başörtüsü takmak

Rüyada başına başörtüsü takmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, muradına eremeyeceğine, başarısız olacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada başına başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada başına başörtüsü takmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi başörtüsü takmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada sarı başörtüsü takmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor zamanlar geçireceğine, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada siyah başörtüsü takmak İslami olarak günahlarının artacağına, huzurunun yerine geleceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, maddi gücünü yitireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Rüyada namaz başörtüsü takmak durgun giden işlerin açılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sıkıntılarını atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments