Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu başörtüsü takmak

Rüyada turuncu başörtüsü takmak

Rüyada turuncu başörtüsü takmak maddi olarak zarar edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu başörtüsü görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak uğradığı zararların telafi edileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, güvensizlik duymaya yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına başörtüsü takmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak başına türlü belalar geleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments