Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe başörtüsü takmak

Rüyada pembe başörtüsü takmak

Rüyada pembe başörtüsü takmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Rüyada pembe başörtüsü takmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek talihin yüzlerine güleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada pembe başörtüsü görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çok mutlu olacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sarı başörtüsü takmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, daha güçlü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada başörtüsü takmak parasının azalacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü takmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada siyah başörtüsü takmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments