Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kendisine uğur getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada makyaj yapmak her zaman çok başarılı olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işarettir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayna karşısında süslenmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments