Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendini şişman görmek

Rüyada aynada kendini şişman görmek

Rüyada aynada kendini şişman görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada kendini şişman gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Rüyada aynada kendini şişman görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kızını şişman görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada çok şişman kadın görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada şişman birine sarılmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada birini olduğundan şişman görmek işlerin kara geçeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada birini şişmanlamış görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada şişman balık görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments