Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman balık görmek

Rüyada şişman balık görmek

Rüyada şişman balık görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, işten yana şansının açık olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ağız tadının bozulmayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, ün salacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman balık gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Rüyada şişman balık görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman gelin görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman olmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada şişman bebek doğurmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada birini şişmanlamış görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü şişman görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman birine sarılmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments