Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sivilce patlatmak

Rüyada büyük sivilce patlatmak

Rüyada büyük sivilce patlatmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancının azalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada büyük sivilce patlatmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işarettir.

Rüyada kafada sivilce patlatmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sivilce patlatmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilcesini patlatmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, işlerin düzeleceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments