Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceyi patlatmak

Rüyada sivilceyi patlatmak

Rüyada sivilceyi patlatmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sivilceyi patlatmak gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sivilceyi patlatmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, işyerini kapatacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına inanılır.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada sivilce patlatmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada büyük sivilce patlatmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına alamet eder.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments