Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sivilcesini patlatmak

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada sivilcesini patlatmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, müjdeli haberler alınacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada patlayan sivilce görmek başarıların devamlı olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına inanılır.

Rüyada kafada sivilce patlatmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada büyük sivilce patlatmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, borçlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilce patlatmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments