Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilcesini patlatmak

Rüyada sivilcesini patlatmak

Rüyada sivilcesini patlatmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerin toparlanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilcesini patlatmak gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafada sivilce patlatmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada sivilce patlatmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments