Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan sivilce görmek

Rüyada patlayan sivilce görmek

Rüyada patlayan sivilce görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlayan sivilce gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sivilceyi patlatmak yeni şeyler deneneceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivilcesini patlatmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivilce patlatmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kısa sürede başarısının artacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments