Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta sivilce görmek

Rüyada sırta sivilce görmek

Rüyada sırta sivilce görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, ticaretinin de hızlanacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Rüyada sırta sivilce gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Rüyada sırtta sivilce görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, daha çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sırta sivilce görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çok mutlu edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek aşkının da kalıcı olacağına, isteklerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sırtını sivilceli görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments