Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceli kadın görmek

Rüyada sivilceli kadın görmek

Rüyada sivilceli kadın görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sivilceli kadın gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilceli kadın görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında sivilce görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinde sivilce görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sivilce sıkmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilce görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
HİVDA NUR GULER

ben ruyamda 3 bas ortulu kadin gordum ve yuzleri sivilceydi benimle guler yuzle sohbet ediyordu