Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında sivilce görmek

Rüyada ayağında sivilce görmek

Rüyada ayağında sivilce görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Rüyada ayağında sivilce gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada ayağında sivilce görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ayakta sivilce görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudakta sivilce görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sivilceli surat görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinde sivilce görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, huzur ve şifa bulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments