Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil komutan görmek

Rüyada sivil komutan görmek

Rüyada sivil komutan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayırlı terfiler alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, huzur ve kazanç getireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil komutan gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada sivil komutan görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada sivil general görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada sivil polis olmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada sivil polise yakalanmak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, dertlerinin sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sivilc görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments