Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil polis olmak

Rüyada sivil polis olmak

Rüyada sivil polis olmak yeni bir başlangıç yapmaya, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çıkmaza düşeceğine, rızık elde edeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sivil polis olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada sivil polisle konuşmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sivil polis olmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polis görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments