Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil general görmek

Rüyada sivil general görmek

Rüyada sivil general görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil general gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada sivil general görmek ödeme güçlü çekeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına inanılır.

Rüyada general olmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, daha fazla yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada generalle konuşmak canın derdine düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada general elbisesi giymek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kırgınlıkların geçeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada general görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini general görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada sivil polisten kaçmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments