Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil kıyafetli asker görmek

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada sivil kıyafetli asker gördüyseniz:

  • Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil asker olmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret eder.

Rüyada sivil asker görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada sivilc görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sivil general görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, borçlarının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments