Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilc görmek

Rüyada sivilc görmek

Rüyada sivilc görmek ev sahibi olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivilc gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, planlarının gerçekleşeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada askeri sivil görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sivil polise yakalanmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polisten kaçmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, canın sıkılacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sivil general görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sivilc görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments