Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil polise yakalanmak

Rüyada sivil polise yakalanmak

Rüyada sivil polise yakalanmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, müjdeli haberler alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Rüyada sivil polise yakalanmak çekilen acıların unutulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulur.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sivil polis görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü sözler duyulacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sivil polis olmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada sivil polisten kaçmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments