Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil polis olduğunu görmek

Rüyada sivil polis olduğunu görmek

Rüyada sivil polis olduğunu görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polis olduğunu gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada sivil polisle konuşmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, maddi durumun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, dertlerin günden güne daha da artacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok yıpranacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivil polis görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada sivil polisten kaçmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments