Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil asker olmak

Rüyada sivil asker olmak

Rüyada sivil asker olmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada sivil asker olmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil asker görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sivil asker olmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilc görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sivil polisten kaçmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine inanılır.

Rüyada sivil polis görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet eder.

Rüyada sivil subay görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments