Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil asker görmek

Rüyada sivil asker görmek

Rüyada sivil asker görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sivil asker gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada sivil asker olmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil asker görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil subay görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polisten kaçmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilc görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil komutan görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Rüyada okula sivil gitmek gözyaşı döküleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, özel hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments