Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil subay görmek

Rüyada sivil subay görmek

Rüyada sivil subay görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, bekârlığına da veda edeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil subay gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Rüyada sivil subay görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okula sivil gitmek üstünlük elde edeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada sivil polis görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil komutan görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Rüyada sivil polis olmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, tebrik edileceğine işaret eder.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Rüyada askeri sivil görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada sivil asker olmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments