Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil polis görmek

Rüyada sivil polis görmek

Rüyada sivil polis görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ortak işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada sivil polis gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sivil polis görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sivil polis olmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, getirisinden daha fazla olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada sivil polisle konuşmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments