Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sivil polis olarak görmek

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada kendini sivil polis olarak gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Rüyada sivil polisten kaçmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada sivil polisle konuşmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, diplomalarının artacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil polise yakalanmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polis görmek büyük kazançlar sağlayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments