Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil polisten kaçmak

Rüyada sivil polisten kaçmak

Rüyada sivil polisten kaçmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada sivil polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada sivil polisten kaçmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polis olmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulur.

Rüyada sivil polis görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments